Работно време:

Пон - Пет: 10:00-20:00

Контакти:

Уебсайт:

Lilly

Когато през 2003 година в Република Сърбия учредихме верига Лили Дрогерие искахме само едно: да предоставим на нашите клиенти най-качествената козметика, средства за поддържане на лична хигиена, продукти за деца и детски храни, бебешки продукти, хранителни добавки, парфюми и битова химия и се посветихме на осъществяването на това си желание.

Верига Лили Дрогерие работи на територията на България от началото на 2010 година. Към момента оперира на територията на страната с над 100 магазина, като всяка година броя на обектите се увеличава. Целта ни е да сме все по-близо до нашите клиенти.

През 2013 година Lilly Drogerie в Сърбия отбеляза десет години успешна работа!

Веригата е изключително широко представена в Република Сърбия, където до момента 180 дрогерии посрещат и обслужват клиенти всеки ден. Присъствието ни и в България и в Сърбия доказва, че клиентите ни са открили при нас онова, което търсят. Тяхното доверие е и най-добрата препоръка, която можем да си пожелаем. Ако към това добавите нашата всеотдайност при задоволяването на желанията на клиентите, честите промоции с атрактивни цени и отличните услуги, става ясно защо верига дрогерии Лили обслужва стотици клиенти всеки ден на територията на България и Сърбия.

И винаги се стремим да изпълним поне още едно желание!

За да предложим повече на пазара, започнахме и собствено производство на високо качествени продукти, характеризиращи се с отлично качество и разумни цени.

В сътрудничество с водещи дерматолози и фармацевти разработихме богат асортимент от продукти SOLEVITA, VELNEA, VZK, Mamma&Baby, FARO, Watte & Watte, Moe 28 и други, които може да намерите във всеки наш обект.

Тази година Лили Дрогерие ще отбележи 11 години успешна работа на българския пазар. Успехът е резултат на изпълненото желание от началото на тази история и на Вашето доверие през годините.

Ще се стараем да изпълняваме и всички Ваши бъдещи желания.

Сега сме още по-близо до Вас! Пазарувайте онлайн – лесно, сигурно, бързо и безопасно!

Лили…. Хубаво ми е!

lilly